Atverti pagrindinį meniu

Emma Marrone

italų pop/roko atlikėja
Emma Marrone

Emma 2014 m.
Biografija
Pilnas vardasEmmanuela Marrone
Dar žinomaEmma
Gimė1984 m. gegužės 25 d. (35 metai)
Florencija, Italijos vėliava Italija
Žanraipop, poprokas
Veikladainininkė
Aktyvumo metai2003–dabar
Svetainėemmamarrone.net

Emmanuela Marrone, taip pat žinoma kaip Emma arba Emma Marrone (g. 1984 m. gegužės 25 d. Florencijoje, Italija) – italų pop/roko atlikėja.

Marrone su daina „La mia città“ atstovavo Italijai 2014 m. Eurovizijoje Kopenhagoje, Danijoje.

DiskografijaKeisti

AlbumaiKeisti

  • 2010 – Oltre
  • 2010 – A me piace così
  • 2011 – Sarò libera
  • 2013 – Schiena
  • 2015 – Adesso

SinglaiKeisti

  • 2010 – Calore
  • 2010 – Un sogno a costo zero
  • 2010 – Sembra strano
  • 2010 – Con le nuvole
  • 2010 – Cullami
  • 2011 – Arriverà
  • 2011 – Io son per te l’amore
  • 2011 – Sarò libera
  • 2011 – Tra passione e lacrime
  • 2012 – Non è l’inferno
  • 2012 – Cercavo amore
  • 2012 – Maledetto quel giorno
  • 2013 – Amami
  • 2013 – Dimentico tutto
  • 2013 – L’amore non mi basta
  • 2014 – Trattengo il fiato
  • 2014 – La mia città
  • 2014 – Resta ancora un po'

NuorodosKeisti

 

Vikiteka

Apdovanojimai ir pasiekimai
Prieš tai:
Roberto Vecchioni
Sanremo muzikos festivalis
Nugalėtoja

2012
Po to:
Marco Mengoni
Prieš tai:
Marco Mengoni
„L'essenziale“
 
Italijos atstovė Eurovizijoje

2014
Po to:
Il Volo
„Grande amore“