Atverti pagrindinį meniu
Elena Risteska
maked. Елена Ристеска
Biografija
Pilnas vardasElena Risteska
Dar žinomaElena
Gimė1986 m. balandžio 27 d. (33 metai)
Skopjė, Makedonijos Socialistinė Respublika, Jugoslavija
KilmėŠiaurės Makedonijos vėliava Šiaurės Makedonija
Žanraipop, hiphopas, ritmenbliuzas
Veikladainininkė
Aktyvumo metai2002–dabar
Įrašų kompanijaM2 Productions

Elena Risteska (maked. Елена Ристеска; g. 1986 m. balandžio 27 d. Skopjėje) – Makedonijos dainininkė. Ji atstovavo Makedonijai 2006 m. Eurovizijos konkurse Atėnuose, Graikijoje, su daina „Ninanajna“, su kuria finale užėmė 12 vietą – tai iki šiol geriausias Makedonijos rezultatas šiame konkurse.

Turinys

DiskografijaKeisti

AlbumaiKeisti

  • Den i Nok (2003)
  • 192 (2006)
  • Milioner (2008)
  • The Very Best of ... Elena Risteska (2009)
  • Bez Šminka (2016)

SinglaiKeisti

  • 2002: Ona Drugoto
  • 2003: Den I Nok
  • 2003: Raj I Pekol
  • 2003: Vo Tvojot Svet (su Adnan)
  • 2003: Ne Sakam Da Krijam
  • 2004: Pobeda Za Nas (su Emil Arsov)
  • 2004: Ni Na Nebo, Ni Na Zemja
  • 2006: Ninanajna
  • 2006: Ne Mogu
  • 2006: Ljubav Nije Za Nas (su grupe Regina)
  • 2006: Esen Vo Mene
  • 2007: 192
  • 2007: Milioner (su Leroy Chambers)
  • 2007: Kreveta Dva
  • 2008: Million Dollar Player
  • 2008: Nekade Daleku/Bye, Bye
  • 2008: More Sokol Pie
  • 2008: Sakam Da Te Galam (su Parketi)
  • 2009: Usni Kako Temno Mastilo/Usne Boje Tamnog Mastila
  • 2009: Dosta
  • 2010: A mozevme
  • 2010: Sakam Po Dobro Da Te Pamtam
  • 2010: Srekna Nova Godina
  • 2011: Najdobro Do Sega (su Lambe Alabakovski)
  • 2012: Opasno Vreme

NuorodosKeisti

 

Vikiteka

Apdovanojimai ir pasiekimai
Prieš tai:
Martin Vučić
„Make My Day“
 
Makedonijos atstovė Eurovizijoje

2006
Po to:
Karolina Gočeva
„Mojot svet“