Demi Lovato

Demi Lovato 2016 m.
Biografija
Pilnas vardasDemetria Devonne Lovato
Gimė1992 m. rugpjūčio 20 d. (27 metai), Albukerkėje, Naujojoje Meksikoje
KilmėJungtinių Amerikos Valstijų vėliava Jungtinės Amerikos Valstijos
Žanraipop, dance, R&B
Veikladainininkė, dainų autorė, muzikantė, aktorė
Instrumentaivokalas, gitara, pianinas, būgnai
Aktyvumo metainuo 2002 m.
Įrašų kompanijaHollywood
Svetainėhttp://demilovato.com/

Demetrija Devona „Demi“ Lovato (angl. Demetria Devonne „Demi“ Lovato; g. 1992 m. rugpjūčio 20 d.) – amerikiečių dainininkė, dainų autorė, muzikantė ir aktorė. Debiutavo kaip vaikų aktorė seriale „Barney & Friends“. Pasaulyje išgarsėjo, kai jai buvo paskirtas pagrindinis vaidmuo „Disney“ televizijos filme „Camp Rock“. 2008 m. išleido savo debiutinį studijinį albumą „Don’t Forget“.

Nuo 2012 m. Lovato yra Amerikos talentų šou „X Factor“ teisėja. 2013 m. išleistas jos ketvirtasis albumas „Demi“.

DiskografijaKeisti

AlbumaiKeisti

  • 2008 – "Don’t Forget"
  • 2009 – "Here We Go Again"
  • 2011 – "Unbroken"
  • 2013 – "Demi"
  • 2015 - "Confident"
  • 2017 - "Tell Me You Love Me"

SinglaiKeisti

  • 2008 – "This Is Me" (su Joe Jonas)
  • 2009 – "La La Land"
  • 2009 – "Here We Go Again"
  • 2010 – "Remember December"
  • 2011 – "Skyscraper"
  • 2012 – "Give Your Heart a Break"
  • 2013 – "Heart Attack"
  • 2013 – "Made in the USA"
  • 2013 – "Let it Go"
  • 2013 – "Neon Lights"
  • 2014 - "Really Don't Care"
  • 2015 - "Up feat. Olly Murs", "Cool For The Summer","Confident"
  • 2017 - "Sorry Not Sorry"
  • 2018 - "Sober"

TuraiKeisti

  • 2009–2010: Demi Lovato: Live in Concert
  • 2011–2013: A Special Night with Demi Lovato
  • 2014: The Neon Lights Tour
  • 2014: Demi World Tour

Promo turaiKeisti

  • 2008: Demi Live! Warm Up Tour
  • 2011: An Evening with Demi Lovato

NuorodosKeisti

 

Vikiteka