Atverti pagrindinį meniu
Dany Dauberson
Gimė1925 m. sausio 16 d.
Le Creusot, Sona ir Luara, Prancūzijos vėliava Prancūzija
Mirė1979 m. kovo 16 d. (54 metai)
Marselis, Prancūzijos vėliava Prancūzija
Veikladainininkė, aktorė

Dany Dauberson (1925 m. sausio 16 d. Le Creusot, Sona ir Luara1979 m. kovo 16 d. Marselyje) buvo prancūzų dainininkė ir aktorė.

1956 metais su daina „Il est là“ dalyvavo pirmajame „Eurovizijos“ dainų konkurse Šveicarijoje.

FilmografijaKeisti

  • 1951: L'Inconnue des cinq cités
  • 1954: Soirs de Paris
  • 1957: Et par ici la sortie
  • 1957: C'est arrivé à 36 chandelles
  • 1966: Du rififi à Paname

NuorodosKeisti

Apdovanojimai ir pasiekimai
Prieš tai:
-
 
Prancūzijos atstovė Eurovizijoje
(su Mathé Altéry)

1956
Po to:
Paule Desjardins
„La belle amour“