Cusco (grupė)

Cusco
KilmėFlag of Germany.svg Vokietija
Žanraiinstrumentinė, New Age, Andų muzika, elektroninė muzika
Instrumentaifleita, sintezatorius, būgnai, gitara
Aktyvumo metai1979–
Įrašų kompanijaHigher Octave, BSC Music, Yupiteru Records, Philips Music, Sony Music, Virgin Records
SvetainėCUSCO on YouTube by FANS
Nariai
Michael Holm, Kristian Schultze

„Cusco“ – vokiečių Naujojo Amžiaus muzikos tarpkultūrinė instrumentinės muzikos grupė. Sudaro duetas: Michaelis Holmas ir Kristianas Šulcė. Aranžuoja tradicinę Lotynų Amerikos indėnų (inkų, actekų) muziką. Grupės pavadinimas kilo nuo Inkų imperijos sostinės Kusko vardo. Susikūrė 1979 m., o 1988 m. pasirašė kontraktą su įrašų kompanija „Higher Octave“ ir pardavė virš 2 mln. albumų.

DiskografijaKeisti

Studijiniai albumaiKeisti

  • Desert Island (1980 m.)
  • Cusco II (1981 m.)
  • Cool Islands (1982 m.)
  • Planet Voyage (1982 m.)
  • Virgin Islands (1983 m.)
  • Island Cruise (1984 m.)
  • Apurimac (1985 m.; pasaulyje 1988 m.)
  • Concierto de Aranjuez (1986 m.)
  • Tales from a Distant Land (1987 m.)
  • Mystic Island (1989 m.)
  • Ring der Delphine (1989 m.)
  • Water Stories (1990 m.)
  • Sielmann 2000 Soundtrack (1991 m.)
  • Cusco 2000 (1992 m.)
  • Cusco 2002 (1993 m.)
  • Australia (1993 m.)
  • Apurimac II: Return to Ancient America (1994 m.)
  • A Choral Christmas (1995 m.)
  • Ring of the Dolphin (1996 m.)
  • Apurimac III: Nature – Spirit – Pride (1997 m.)
  • Ancient Journeys: A Vision of the New World (2000 m.)
  • Inner Journeys: Myth + Legends (2003 m.)

Kompiliaciniai albumaiKeisti

  • The Magic Sound of Cusco (1988 m.)
  • The Best of Cusco (1997 m.)
  • Best of Cusco: Dreams & Fantasies (1998 m.)
  • The Early Best of Cusco (1999 m.)
  • Essential Cusco: The Journey (2005 m.)

NuorodosKeisti