Atverti pagrindinį meniu
Corbin Bleu
CorbinBleuMay07.jpg
Tikras vardas Corbin Bleu
Gimė 1989 m. vasario 21 d. (30 metų) Bruklinas, Niujorkas
Šalis Flag of the United States.svg JAV
Žymesni vaidmenys
Chad Danforth
(Mokyklos miuziklas, 2006 m.)

Corbin Bleu (g. 1989 m. vasario 21 d.) – JAV dainininkas ir aktorius.

FilmografijaKeisti

  • 1996-High Incident
  • 1996-ER
  • 1998-Malcolm & Eddie
  • 1998-Soldier
  • 1998-Beach Movie
  • 1999-Family Tree
  • 1999-Mystery Men
  • 1999-Galaxy Quest
  • 2000-Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family
  • 2001-The Amanda Show
  • 2004-Catch That Kid
  • 2005-Flight 29 Down
  • 2006-Ned’s Declassified School Survival Guide
  • 2006-Mokyklos miuziklas
  • 2006-Hannah Montana
  • 2007-Flight 29 Down: The Movie
  • 2007-The Secret of the Magic Gourd
  • 2007-Jump In!
  • 2007-Mokyklos miuziklas 2
  • 2008-Mokyklos miuziklas 3: baigiamieji metai
  • 2009-Free Style
  • 2009-Phineas and Ferb
  • 2009-Beyond All Boundaries
  • 2009-The Beautiful Life: TBL
  • 2010-In the Heights

NuorodosKeisti


 

Vikiteka