Atverti pagrindinį meniu
Chris Norman
Biografija
Pilnas vardasChristopher Ward Norman
Gimė1950 m. spalio 25 d. (69 metai)
Jungtinė Karalystė Redkaras, Šiaurės Jorkšyras, JK
Žanrairokas, soft rokas pop rokas, rokenrolas
Veikladainininkas
Aktyvumo metai1974 – dabartis
Svetainėwww.chris-norman.co.uk

Chris Norman (g. 1950 m. spalio 25 d. Šiaurės Jorkšyre) – Anglijos poproko dainininkas. Dainavo populiariojoje grupėje „Smokie“, dabar dainuoja vienas.

Asmeninis gyvenimasKeisti

Yra vedęs žmoną Lindą (jis vedė 1970 m. kovo 16 d.). Turi šešis vaikus: Brian, Sharon, Paul, Michael, Steven ir Susan Jane. Turi keturis anūkus: Danielle, Jack, Tom ir Ben. Norman su žmona Linda gyvena Meno saloje.

DiskografijaKeisti

  • 1982: Rock Away Your Teardrops
  • 1986: Some Hearts Are Diamonds
  • 1987: Different Shades
  • 1989: Break The Ice
  • 1991: The Interchange
  • 1992: The Growing Years
  • 1993: Jealous Heart
  • 1994: The Album
  • 1994: Screaming Love Album
  • 1995: Every Little Thing
  • 1995: Reflections
  • 1997: Into The Night
  • 1997: Christmas Together
  • 1999: Full Circle
  • 2000: Love Songs
  • 2001: Breathe Me In
  • 2003: Handmade
  • 2004: The Very Best Of Chris Norman, Part I
  • 2004: The Very Best Of Chris Norman, Part II
  • 2004: Break Away
  • 2005: One Acoustic EveningCD & DVD (Live At The Private Music Club/Live In Vienna)
  • 2006: Million Miles
  • 2007: "Close up"

NuorodosKeisti

 

Vikiteka