Carlotta Montanari

Carlotta Montanari
Carlotta Montanari.jpg
Tikras vardas Carlotta Montanari
Gimė 1981 m. vasario 17 d. (39 metai)
Riminis, Italija
Šalis Flag of Italy.svg Italija
Aktyvumo metai 2005–
Užsiėmimas aktorė, prodiuserė
Žymesni vaidmenys

Karlota Montanari (it. Carlotta Montanari; g. 1981 m. vasario 17 d. Riminis) – italų aktorė, TV laidų vedėja. Šiuo metu gyvena JAV, Los Andžele.

FilmografijaKeisti

  • Too Old to Die Young (2019)
  • American Crime Story (2018)
  • The Mason Brothers (2017)
  • Misson S.O.P. (2017)
  • Being American (2014)
  • Parenthood (2014, Tv serialas)
  • The Vatican (2013)
  • LA Superheroes (2013)
  • The Rift (2012)
  • When Noah Calls (2011)
  • Medicina Generale (2009)
  • Incantesimo 10 (2008)
  • Carabinieri (2008)
  • Los Borgia (2006)
  • Roma (2005–2007)
 

Vikiteka

NuorodosKeisti