Blackpink

Blackpink

Blackpink
Biografija
KilmėFlag of South Korea.svg Pietų Korėja
ŽanraiK-pop
Kūrinių kalbosanglų, korėjiečių kalba
Aktyvumo metai2016– dabar
Įrašų kompanijaYG Entertainment
Interscope Records
Svetainėwww.blackpinkofficial.com
Nariai
Kim Ji-soo
Jennie Kim
Rosé
Lisa

„Blackpink“ – Pietų Korėjos K-pop muzikos merginų grupė, įkurta 2016 m.

Grupę sudaro Kim Ji-soo, Jennie Kim, Rosé ir Lisa.[1][2]

DiskografijaKeisti

Studijiniai albumaiKeisti

  • 2018: Blackpink in Your Area

EPKeisti

  • 2016: Square 1
  • 2017: Square 2
  • 2018: Square 3
  • 2019: Square up
  • 2020: The Album

DVDKeisti

  • 2019: Blackpink 2018 Tour 'In Your Area' Seoul

TuraiKeisti

ŠaltiniaiKeisti

  1. Kim Yu-young (August 9, 2016). „YG Entertainment unveils K-pop group BLACKPINK“. Kpop Herald. Nuoroda tikrinta August 12, 2016. 
  2. Jeon Su Mi (August 10, 2016). „BLACKPINK Sweeping Charts Within 2 Days of Debut“. Mwave. Suarchyvuotas originalas 2016-08-13. Nuoroda tikrinta August 13, 2016. 

NuorodosKeisti

Vikiteka