Bella Heathcote

Bella Heathcote
Bella Heathcote (8019249756).jpg
Tikras vardas Isabella Heathcote
Gimė 1987 m. gegužės 27 d. (33 metai)
Melburnas, Australija
Šalis Flag of Australia.svg Australija
Žymesni vaidmenys
Nikolė Dormer
Žmogus aukštoje pilyje“ (2016 – 2018)

Bella Heathcote (g. 1987 m. gegužės 27 d. Melburnas) – australų aktorė.

FilmografijaKeisti

KinasKeisti

  • Acolytes (2008)
  • Glenn Owen Dodds (2010)
  • Žemiau kalvos 60 (2010)
  • Įkalinti laike (2011)
  • Dark Shadows (2012)
  • Not Fade Away (2012)
  • The Rewrite (2014)
  • The Curse of Downers Grove (2015)
  • Pride and Prejudice and Zombies (2016)
  • The Neon Demon (2016)
  • Penkiasdešimt tamsesnių atspalvių (2017)
  • Professor Marston and the Wonder Women (2018)

TelevizijaKeisti

NuorodosKeisti

 

Vikiteka