Barbara Tabita

Barbara Tabita
Barbara Tabita.jpg
Tikras vardas Barbara Tabita
Gimė 1975 m. vasario 13 d. (47 metai)
Augusta, Italija
Šalis Flag of Italy.svg Italija
Žymesni vaidmenys

Barbara Tabita (g. 1975 m. vasario 13 d. Augusta) – italų kino ir teatro aktorė, komikė ir pjesių autorė.

FilmografijaKeisti

  • Come se fosse amore (2002)
  • Ho visto le stelle! (2003)
  • Sara May (2004)
  • Ti amo in tutte le lingue del mondo (2005)
  • A Hero... in Rome (2006)
  • Terapia Roosevelt (2006)
  • Il 7 e l'8 (2007)
  • Io & Marilyn (2009)
  • Natale in Sudafrica (2010)
  • Mafija žudo tik vasarą (2013)
  • Ci devo pensare (2014)
  • Italo (2015)
  • Italiano medio (2015)
  • Matrimonio al Sud (2015)
  • Belli di papà (2015)
  • Lo scambio (2016)
  • Un Natale al Sud (2016)
  • La fuitina sbagliata (2018)

TelevizijaKeisti

  • La piovra 10 (2001)
  • Il bosco infinito (2003)
  • Incantesimo 8 (2005)
  • Il commissario Montalbano - Il gioco delle tre carte (2006)
  • Il giudice Mastrangelo 2 (2007)
  • La nuova squadra (2008)
  • Agrodolce (2008-2009)
  • Gym Tonic Comedy (2009)
  • La nuova squadra 2 (2009)
  • I Cesaroni 4 (2010)
  • Fuoriclasse (2014)
  • Catturandi - Nel nome del padre (2016)
  • Felicia Impastato (2016)
  • Mariottide (2016)


 

NuorodosKeisti