Atverti pagrindinį meniu
B'Avarija
2003 metų (Šventoji)

B’Avarija – Lietuvos popmuzikos grupė iš Klaipėdos, įkurta 1996 metų vasario 13 d. Grupė yra gavusi daugybę apdovanojimų, tarp kurių geriausio debiuto ir geriausios dainos.

NariaiKeisti

DiskografijaKeisti

  1. „Naktį ir dieną minutę, kiekvieną“ – išleista 1996 m.
  2. „Duok man jėgų“ – išleista 1997 m.
  3. „Arti“ – išleista 1999 m.
  4. „Mylėk mane“ – išleista 2000 m.
  5. „Iš visos širdies“ – išleista 2001 m.
  6. „Angelai“ – išleista 2002 m.
  7. „Labai“ – išleista 2003 m.
  8. „Spalvotas“ – išleista 2004 m.
  9. „Gazas“ – išleista 2005 m.
  10. „Kolekcija“ – išleista 2005 m.

NuorodosKeisti