Atverti pagrindinį meniu
Aurela Gačė
alb. Aurela Gaçe

Aurela Gačė koncerte Šveicarijoje
Biografija
Pilnas vardasAurela Gaçe
Dar žinomaAG
Gimė1974 m. spalio 16 d. (44 metai), Vliorė, Albanijos vėliava Albanija
Žanraipop, soul
Veikladainininkė
Aktyvumo metai1982–dabar
Svetainėwww.aurelagace.com

Aurela Gačė (alb. Aurela Gaçe; g. 1974 m. spalio 16 d., Vliorėje) – albanų dainininkė. Tris kartus tapo konkurso „Festivali i Këngës“ nugalėtoja. Šiuo metu ji gyvena Niujorke, JAV.

Aurela atstovavo Albanijai 2011 m. Eurovizijoje Diuseldorfe su daina „Feel the passion“.

Turinys

DiskografijaKeisti

AlbumaiKeisti

  • 1998: Oh nënë
  • 1998: The Best
  • 2001: Tundu bejke
  • 2001: Superxhiro
  • 2008: Mu thanë sytë
  • 2012: Paraprakisht

SinglaiKeisti

  • 1993: „Pegaso“
  • 1994: „Nuk mjafton“
  • 1995: „Nata“
  • 1996: „Me jetën dashuruar“
  • 1997: „Pranvera e vonuar“
  • 1997: „Fati ynë shpresë dhe marrëzi“
  • 1998: „E pafajshme jam“
  • 1999: „S’jam tribu“
  • 2000: „Cimica“
  • 2001: „Jetoj“
  • 2007: „Hape veten“
  • 2008: „Bosh“
  • 2009: „Mu thanë sytë“
  • 2009: „Jehonë“ (su West Side Family)
  • 2010: „Origjinale“ (su Dr. Flori & Marsel)
  • 2010: „Kënga ime“
  • 2011: „Feel the Passion“
  • 2011: „CA$H“ (su Mc Kresha)
  • 2012: „Tranzit“
  • 2012: „Boom Boom Boom“
  • 2012: „Ja ke nge“
  • 2013: „Shpirt i shpirtit tim“
  • 2013: „Dua“

NuorodosKeisti

 

Vikiteka

Apdovanojimai ir pasiekimai
Prieš tai:
Juliana Pasha
„It's All About You“
 
Albanijos atstovė Eurovizijoje

2011
Po to:
Rona Nishliu
„Suus“