NoFonti.svg  Šiam straipsniui ar jo daliai trūksta išnašų į šaltinius.
Jūs galite padėti Vikipedijai pridėdami tinkamas išnašas su šaltiniais.

Artūras Pitkauskas (sceninis vardas Artas; g. 1985 m. spalio 23 d. Kaune) – Lietuvos popmuzikos atlikėjas, pramogų verslo atstovas, kurio pirmas singlas „Mūsų norai" išleistas 2003 m.

Sėkmingiausias atlikėjo kūrinys 2005 m. hitas "All I know", su šia daina dainininkas užkopė į topų viršūnes ne tik lietuviškose radijo stotyse, "All I know" buvo grojama Lenkijoje, Latvijoje, Nyderlanduose bei kitose Europos šalyse. Vėlesni singlai, tokie kaip "Losing you", "Wonder who loves you" nebesulaukė tokio pasisekimo, tačiau buvo taip pat gerai vertinami.

DiskografijaKeisti

Radijo singlaiKeisti

  • Mūsų norai, (2003)
  • Vieną naktį, (2003)
  • All I Know, (2005)
  • All I Know (Summer Mix), (2005)
  • Losing You, (2005)
  • Pussycat, (2006)
  • Wonder Who Loves You, (2006)
  • Be tavęs prasmės nėra, (2013)