Anita Strindberg

Anita Strindberg
Anita Strindberg.jpg
Tikras vardas Anita Edberg
Gimė 1938 m. gegužės 29 d. (82 metai)
Švedija
Šalis Flag of Sweden.svg Švedija
Žymesni vaidmenys

Anita Strindberg (g. 1938 m. gegužės 29 d.) – buvusi švedų aktorė.

BiografijaKeisti

Po dviejų nedidelių vaidmenų gimtinėje, 1970 m. ji persikėlė į Italiją, kur dešimtmetį filmavosi įvairaus žanro filmuose ir tapo gana žinoma aktore.

Baigusi karjerą 1981 m., ji ištekėjo ir persikėlė gyventi į JAV. [1]

FilmografijaKeisti

  • Blondin i fara (1957)
  • Sköna Susanna och gubbarna (1959)
  • Quella chiara notte d'ottobre (1970)
  • Driežas moters odoje (1971)
  • La coda dello scorpione (1971)
  • Forza “G” (1972)
  • Coartada en disco rojo (1972)
  • Kas matė jos mirtį? (1972)
  • Senatoriui patinka moterys (1972)
  • Al tropico del cancro (1972)
  • Tavo blogis užrakintas ir tik aš turiu raktą (1972)
  • Partirono preti, tornarono... curati (1973)
  • Contratto carnale (1973)
  • Diario segreto da un carcere femminile (1973)
  • La profanazione (1974)
  • L'anticristo (1974)
  • Milano odia: la polizia non può sparare (1974)
  • Žmogus be atminties (1974)
  • L'inconveniente (1976)
  • La segretaria privata di mio padre (1976)
  • La verginella (1977)
  • L'eredità della priora (1980) (TV miniserialas)
  • Žudymo manija (1981)
  • The Salamander (1981)

ŠaltiniaiKeisti

NuorodosKeisti

 

Vikiteka