All Time Low

All Time Low
Biografija
KilmėBaltimorė, Merilandas, JAV
ŽanraiPop punk, emo
Aktyvumo metai2003–dabar
Įrašų kompanijaHopeless, Interscope, Emerald Moon
Svetainėwww.alltimelow.com
Nariai
Alex Gaskarth
Jack Barakat
Rian Dawson
Zack Merrick

All Time Low – amerikiečių roko grupė iš Baltimorės, susikūrusi 2003 m. Šiuo metu grupė yra išleidusi šešis studijinius albumus. Naujausiasis, „Future Hearts“, buvo išleistas 2015 m. balandį ir debiutavo pirmoje vietoje Jungtinėje Karalystėje.

Grupės nariaiKeisti

  • Alex Gaskarth – vokalas, gitara, klavišiniai
  • Jack Barakat – gitara, papildomi vokalai
  • Zack Merrick – bosinė gitara, papildomi vokalai
  • Rian Dawson – būgnai, perkusija

DiskografijaKeisti

  • The Party Scene (2005)
  • So Wrong, It’s Right (2007)
  • Nothing Personal (2009)
  • Dirty Work (2011)
  • Don’t Panic (2012)
  • Future Hearts (2015)

NuorodosKeisti