Adriana Volpe

Adriana Volpe
Adriana Volpe 2014.JPG
Tikras vardas
Gimė 1973 m. gegužės 3 d. (48 metai)
Trentas, Italija
Šalis Flag of Italy.svg Italija
Sutuoktinis Chicco Cangini (2000)
Roberto Parli (2008–)
Vaikai 1
Aktyvumo metai 1995–
Užsiėmimas aktorė, laidų vedėja, modelis
Žymesni vaidmenys

Adriana Volpe (g. 1973 m. gegužės 31 d. Trente) – italų TV laidų vedėja, modelis ir aktorė.

BiografijaKeisti

Baigusi mokyklą, Adriana persikėlė gyventi į Romą, kur tapo profesionaliu podiumo modeliu ir dirbo įvairiuose pagrindiniuose mados industrijos miestuose: Milane, Paryžiuje, Tokijuje ir kitur.

1992 m. ji tapo TV kanalo RAI programos „Scommettiano che...“ nuolatine dalyve („showgirl“), vėliau – loterijos vedėja. 1995 m. Adriana debiutavo kine, Carlo Verdone juostoje „Marcella“.

1996-99 m. vedė jaunimui skirtą TV programą „The Lion Trophy Show“, o vėliau grįžo į RAI kanalą, kur iki 2009 m. vedė programą „Mezzogiorno in famiglia“. 2009-17 m. kanale RAI 2 vedė laidą „I fatti vostri“.

Asmeninis gyvenimasKeisti

Adriana 2000 m. ištekėjo už Chicco Cangini, tačiau santuoka truko tik 4 mėnesius.[1]

2008 m. ji ištekėjo antrą kartą – už verslininko Roberto Parli[2][3], su kuriuo 2011 m. susilaukė dukters Giselle.

Adriana yra SS Lazio klubo gerbėja.

FilmografijaKeisti

KinasKeisti

  • Viaggi di nozze (1995)
  • Croce e delizia (1995)
  • Arresti domiciliari (2000)
  • My Father Jack (2016)
  • Teen Star Academy (2017)

TelevizijaKeisti

  • Un posto al sole (1999, serialo 1 epizodas)
  • Non lasciamoci più (2001, serialo 1 epizodas)

NuorodosKeisti

 

Vikiteka

ŠaltiniaiKeisti

  1. (22 January 2008). Nozze in vista per Adriana Volpe, Quotidiano.net (in Italian) ("Dopo il matrimonio 'flash' del 2000 con Chicco Cangini, durato appena 4 mesi...")
  2. (29 March 2011). Guai per il marito di Adriana Volpe: ubriaco, distrugge la Mercedes Archyvuota kopija 2016-03-04 iš Wayback Machine projekto., Il Secolo XIX (in Italian) (article is about Parli wrecking his car, but also notes 2008 marriage to Volpe)
  3. (16 September 2008). Isola dei Famosi "in rosso". E Adriana Volpe ha paura della Hunziker Archyvuota kopija March 25, 2012, iš Wayback Machine projekto., Affaritaliani (in Italian)